vrijdag 13 januari 2012

Swapperdeswap!

Met Kathy deed ik deze week een swap, we spraken af dat zij voor mij iets leuks voor Noor's kamertje zou maken in woodland/roodkapje stijl en dat ik een leuk mutsje voor 1 van haar dochters zou haken. Vandaag kreeg ik haar swap.Een hertjes knuffel/hanger, een opstrijk applicatie met roodkapje erop, magneetlijstjes, stickertjes, en een lief klein tasje met een sleutelhanger eraan, kijk wat leuk!!
En dit mutsje haakte ik (na) voor haar dochter, plus nog wat andere dingetjes waarvan ik weer geen foto heb gemaakt, zo'n haast had ik om het op te sturen. Hopelijk doet Kathy dat nog even als ze het ontvangen heeft.
Ik stuurde alles in een grote doos met kleertjes waar Cas en Noor uitgegroeid zijn, Kathy verzameld namelijk kleertjes en maakt er leuke pakketjes van (helemaal op seizoen en maat) om in Arnhem aan de crisisopvang te geven. Mensen daar kunnen het goed gebruiken, dus ben je in de gelegenheid om met Kathy te swappen,(ze heeft nu hopelijk de smaak te pakken) stuur
dan wat kleertjes mee!

Hier de foto's die Kathy maakte, de ingepakte cadeautjes:


En de muts op model Emma


En hier de inhoud van de pakjes

4 opmerkingen:

Zaanse Zolder zei

Wat ontzettend leuk wat je gekregen hebt en het mutsje is ook super !
Leuk zo een swap !

Dit ben ik zei

Hoi Wendy, Wat leuk hoe je mijn spulletjes op de foto hebt gezet. het was me een waar genoegen om met jou een swap te doen! Ik heb de foto's klaar van jouw swap op mijn blog.

Nancy zei

Wat een ontzettend leuke swap hebben jullie gedaan! als ik weer eens tijd heb.. ;-)

Nancy zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.