dinsdag 17 januari 2012

Kringloop buit!
Tussen de middag even met de kinderen naar de kringloop geweest, we waren nog maar net binnen en ik begeleidde Cas even naar de speelgoed afdeling. En toen zag ik het poppenwagentje. Ik heb er zelf ook zo eentje, heeft zo'n 20 jaar zo voor het grijpen gestaan bij mijn ouders op zolder, maar sinds Noor is geboren, en ik 'm dus zoek, is ie spoorloos verdwenen. Voor het geval ik hem niet kan vinden voor haar 1e verjaardag, kocht ik dus deze..
Dan nog een SUPER RIDDER KASTEEL! Need i say more? (het vervelen is in elk geval deze middag niet aan de orde, yay!)
En tot slot nog deze hond, ik vond hem een beetje retro, en hij ziet er goed uit dus hij mocht ook mee.
Nadat we een heerlijk broodje hebben gegeten vond ik ook nog een hele stapel zwarte inkt stempelkussens...Nog nieuw in de verpakking! Ik heb er flink wat ingeslagen dus als je er 1 wilt ruilen voor iets kleins, laat 't me weten!
En twee vintage kussenslopen, ik wil nog een vlaggetjeslijn maken van vintage beddengoed dus deze kunnen voorlopig bij de verzameling!

6 opmerkingen:

emmel-prutsemieke zei

o leuk, zoveel toffe dingen. Veel plezier ermee!!

Zaanse Zolder zei

Oh zo leuk !!!

Anoniem zei

Leuke spulletjes heb je gevonden!

Dit ben ik zei

Hee, zo'n poppenwagen heb ik vroeger (volgens mij) ook gehad! Wat een lievertje. En trouwens, alsjeblieft voor het kleinigheidje.
p.s vraagje: hoe krijg je de foto's in die kadertjes die jij gebruikt?

Mama&CO zei

Hoi Kathy,

Ik heb de kadertjes geloof ik als instellingen in de lay out van mijn blog. Wanneer ik een foto upload, komt er automatisch dit kadertje om.

Pippelotje zei

och die hond <3 ik had als kind een eend uit dezelfde serie, en mijn kleine neefje heeft hem tegen de stoof gereden, dus nu is de snoet gesmolten. wat een vondst!!!