zaterdag 17 december 2011

Buit van vandaag

Gisteren had ik mijn wekelijkse "kindervrije" dag. Cas en Noor gaan dan allebei naar het kinderdagverblijf, na een uurtje of 4 was vouwen besloot ik dat ik s'middags dan wat zakken kleding weg zou brengen naar de kringloop, daar dan een lekker broodje met cappuchino kon nuttigen en ook nog even lekker kon rondneuzen, om vervolgens weer verder te vouwen...Mis!! Het kinderdagverblijf belde dat Cas koorts had en of ik hem kwam halen....Kinderen opgehaald, hoge koorts, en hij kon niet slapen en liep dus hyperdepiep van de koorts door de kamer, dus van dat vouwen kwam ook niets meer. Dag, vrije dag!
Maar vandaag dus in de herkansing, Cas voelde zich al beter, en ze gingen vanmiddag dan ook braaf slapen (inclusief papa) dus kon ik even lekker "kringlopen" en hier is mijn buit:

Mooie glimmende kerstballen in felle kleurtjes, waaronder zelfs een paar hele oudjes. Een paar zakjes met vintage "christbaum Konfekthalter" oftewel een soort kerstbalhaakjes, gewoon leuk voor de heb..
En een rotan poppenwiegje, het schootje is vies en van een lelijk stofje en de buis van het hemeltje ontbreekt, maar niks wat papa en mama voor euro 3,50 niet kunnen fiksen, papa kan wel een buisje buigen en mama draait haar hand niet om voor het maken van een nieuw schootje, hemeltje ( rood wit geblokt natuurlijk) een matrasje en beddengoed...
Het wiegje werd gelijk goed ontvangen door Cas, hij heeft het helpen schoonmaken en vroeg meteen om een dekentje om vervolgens de pop lekker toe te dekken.

3 opmerkingen:

Zilly zei

Maak me gek-die kerstballen-zo mooi-ik wil die deukballen in het rood gaan sparen-€ 7,50 per stuk-en dat wiegje-jeugdsentiment. Spullen met een verhaal. Veel plezier ermee toegewenst en een mooie zondag met hart&ziel door Sil.

Mama&CO zei

Hoi Sil,

Mijn moeder heeft jaren terug een hele doos met oude ballen aan mijn broer gegeven, di toen op kamers ging. Nu ik eraan terugdenk ( en de waarde ervan weet) baal ik als een stier...

bobbeez-8r1id zei

hoi hoi, ik wil je even toestemming vragen om je tutorial (met link naar je blog uiteraard) op te nemen als exraatje in de adventkalender - post van vrijdag en tevens in het afsluitende ..... (nog geheim) op zaterdag.
groet
Susan