vrijdag 11 mei 2012

Tafelzeil

Deze had ik ook nog gemaakt voor de Hip en Handgemaakt Markt, ik had ze alleen nog niet op de foto vanwege het wisselvallige weer van de laatste tijd. Lekkere vrolijke wasknijperzakken van Mexicaans Tafelzeil.
Leuk om te maken, ik heb nog een stapel zeil liggen, daar wil ik ook nog vlaggetjeslijnen en misschien mandjes van naaien, ook lijkt zo'n ouderwetse wc-rolhouder me leuk om een keer te maken, iemand een patroon?

6 opmerkingen:

Dit ben ik zei

De swapper de swap doen we, leuk! hou jij van vogeltjes??? Het lijk me een keer leuk om daar een swap van de maken. of iets anders waar ik mee aan de gang kan, wat je leuk vindt. De vorige keer had ik voornamelijk voor je dochtertje gemaakt. Momenteel heb ik net een swap gedaan, heb nog met iemand anders ook nog een swapplan staan, zullen we het een maandje de tijd geven, dan red ik het wel denk ik.?liefs, kathy
p.s. fijn dat je weer wat beter voelt!

Nancy HomemadebyNancy zei

Ik kwam pas deze site tegen, http://mrs-busy.blogspot.com/p/links-tafelzeil.html maar heb even gauw gekeken, geen wc-rol houder.. misschien op pinterest? Ik zit op mijn big dies te wachten om met jouw geweldige zeil aan te slag te gaan! Ik herken nu wel die ronde vorm haha!
Fijn weekend vast!
liefs, Nancy

Zilly zei

Oh-leuk-let goed op tijdens de Hip en Handgemaakt markt want de kans is groot dat je ons gaat tegenkomen-Paddy (Fieve&Ik) gaan speciaal een bezekje brengen aan Deventer vanwege deze markt. Ik zal goed opletten-lijkt me leuk om je in levende lijve te zien-en die wasknijperzak: helemaal mijn smaak. Een fijn lang weekend toegewenst met hart&ziel door Sil.

Mama&CO zei

Hoi Sil,

Ik heb jammer genoeg geen kraam kunnen bemachtigen en sta op de reservelijst, in mijn eigen woonplaats nog wel! Maar ik kom zeker kijken, hoe herken ik jullie? Misschien een bakkie doen samen!

Anoniem zei

Hoi,

Wat leuk die wasknijperzak van tafelzeil. Ikzelf probeer ook altijd dingetjes van tafelzeil te maken. Heb helaas geen patroon van de wc rolhouder. Maar zag deze laatst wel op de site hip tafelzeil.nl Daar heb je trouwens meer idee├źn om van tafelzeil te maken. Groetjes

Anja zei

Hoi, wat is je wasknijperzak leuk. Ik heb toevallig vorige week vrijdag een wc-rolhouder gemaakt. Super simpel, zal de beschrijving vd week nog even op mijn blog zetten.