donderdag 26 april 2012

Slechte gewoontes

Zijn moeilijk te verbeteren...en weer hoorden jullie een tijdje niks van mij. Ziek geweest, niks ernstigs maar genoeg om even nergens mee bezig te zijn geweest, gevolgd door een dipje. Geen zin in naaien, niet in haken, of wel zin maar geen inspiratie... Toen...vlak voor de hip en handgemaakt markt in Arnhem kreeg ik weer een opkikker, en heb ik in een week tijd, 16 rokjes genaaid, 8 knuffeltjes, en haakte ik nog een stapeltje verjaardags broches.
De markt was leuk; wel koud en nat, we stonden buiten in Park Sonsbeek, supermooie locatie. Ik heb vooral veel ringen en haarspeldjes verkocht met hier en daar een knuffeltje en een verdwaald rokje,

7 opmerkingen:

Orange zei

Dat vogeltjesding vind ik prachtig (eerste foto), de rest ook hoor maar op die vogeltjes was ik op slag verliefd ;-)

Dit ben ik zei

wow, als jij in de flow komt kun je bergen verzetten. Wat heb je veel gemaakt. Hee, Sonsbeekpark, dat is 15 minuten bij mij vandaag. Oh wat jammer dat ik dit creatie festival gemist heb. Wanneer is het weer? Fijn dat je weer beter voelt.

Nancy HomemadebyNancy zei

Jeetje, wat heb je inderdaad veel gemaakt!!! Erg leuk joh!! Mijn volgende post zal gaan over jouw geweldige tafelzeil! Heb de uil en egel big die al besteld, ben zo benieuwd! En hoop zo dat je mijn envelop leuk vindt!
Fijn weekend!

Katja (@Yane) zei

JIj bent goed bezig geweest.... Heel mooi allemaal!

Zilly zei

Jammer-ik had de datum te laat gezien. Had je graag in Sonsbeek gezien. En waw-wat een productie in één week-knap. Misschien tot een volgende keer-xxx-Sil.

Effie zei

Leuk. Ga je ook In Deventer staan? Ik heb me aangemeld ...

Mama&CO zei

Hoi Effie, nee stom genoeg was ik te laat, ik sta op de reservelijst.