vrijdag 17 februari 2012

Een Award!Van Felicie ontving ik deze Award. Mijn eerste!

De spelregels:
1.Add the award to your blog.
2.Thank the blogger(s) who gave it to you.
3.Mention 7 random things about yourself.
4.List the rules.
5.Award to 15 bloggers.
6.Inform each of the 15 by leaving a comment on their blog.7 dingen over mezelf:

- Ik woon al sinds 2002 in Deventer, maar eigenlijk woon ik liever in Apeldoorn, waar ik ook vandaan kom, en waar mijn familie en vrienden ook wonen.

- Hoewel ik echt geen kinderen meer wil, vind ik het nu toch jammer dat ook bij Noor, het babytijdperk echt voorbij is. Het opruimen van spulletjes die ik echt niet meer ga gebruiken ( kruiken, flessenwarmer, baby-doptone) doe ik dan ook met gemengde gevoelens. Gelukkig is mijn beste vriendin nu voor het eerst zwanger, en kan ik lekker met haar mee(be)leven.

- Ik kan niet opruimen..ik ben een enorme sloddervos, en weet/zie vaak niet waar ik moet beginnen, het wordt er dan ook meestal niet beter op als ik ga opruimen.

- Naast naaien en quilten hou ik ook van haken, lezen en koken, hoewel ik in dat laatste steeds slechter word in plaats van beter...

- Ik ben ondanks mijn leeftijd nog steeds bang in het donker, en ik baal er onzettend van dat Cas ook heel bang is, en dat we hem niet kunnen overtuigen dat er echt niets is.

- Zuurkool zal ik echt nooit eten, en ik ben Coca Cola verslaafd, drink ik het een paar dagen niet, kan ik echt chagrijnig worden.

-Mama zijn is het moeilijkste en tegelijkertijd het meest dankbare wat ik ooit heb gedaan

De blogs die ik nomineer zijn:

1. Elisanna
2. Fieve
3. Oon
4. Emma en Mona
5. Missy N
6. Pien
7. Ingthings
8. Meisjesmama
9. Saharakids
10.zoemende bijtjes
11.SoFilles
12.Silly Old Suitcase
13.homemadebyNancy
14. zaanse zolder
15. Met hart en ziel van Sil

9 opmerkingen:

EMMA EN MONA zei

Ik dank je voor de nominatie!
Ik weet alleen nog niet of ik er iets mee ga doen.
Afscheid nemen van dat babytijdperk is inderdaad moeilijk. Dat doet een beetje pijn, hé. Alles opruimen en wegdoen.

pien zei

Dankjewel voor je nominatie! Ben ik nou een echte blogger? :-)

Zilly zei

Hartelijk dank voor je award-leuk dat je aan mij hebt gedacht. Dit is de 3e in korte tijd en heb al veel over mijzelf verteld-ik sla graag een keer over.En op het ogenblik heb ik het heel druk. Ga aankomende week ook niet bloggen. Dus alsnog bedankt-een mooi weekend en vakantieweek toegewenst met hart&ziel door Sil.

Dit ben ik zei

Wat leuk; een nominatie. Dank je wel!
Ja, de babytijd...ik heb ook al een beetje weggedaan, maar heel misschien willen we een 3de kindje over een jaartje of twee verder...dus doe ik nog niet alles weg en zolang het nog achter de schotten op zolder past: geen probleem.

Zaanse Zolder zei

Dank je wel voor de nominatie, ik voel me vereerd. Maar.... ook ik doe er niets mee. Ik vertel op mijn blog over de gebeurtenissen van alledag en ik houd graag ook een klein beetje privé. Bovendien ben ik allergisch voor kettingbrieven (wat dit natuurlijk ook zo ongeveer is) :-)

Oh, jij hebt je woordverificatie nog aanstaan, zet je 'm uit? Het is onleesbaar wat ik moet intypen haha.

Nancy zei

Oh, wat jammer dat je er zoveel 'afmeldingen' zijn.. ik vind het superlief dat je aan me denkt, maar ik heb ook al een paar keer zo'n award gekregen en veel te veel ;-) over mezelf verteld.. meer is er niet haha! En anders vraag je het maar ;-) Maar ik vind het wel erg leuk dat je aan me gedacht hebt, dank je wel!!!! En ja, afscheid nemen van de kindertijd.. dat blijft wel even hoor.. wacht maar tot ze een jaar of 13 en 18 zijn :)
Fijn weekend! Liefs, Nancy

Evelief zei

Wat leuk al die Award's, zo kom je nog eens op blogs die je anders niet tegenkomt! En wat is jouw blog leuk!! Enneh de baby spulletjes Zo herkenbaar!! Ik stop alles keurig in dozen en dan naar zolder, terwijl ik zeker weet dat er niet nog een vierde gaat komen. Ik ga je volgen hoor!! Groetjes Evelien.

Dit ben ik zei

Hoi Wendy, hoe is het met je? ik vroeg me dit af omdat ik al een tijdje geen berichtje zie verschijnen van je. Groetjes kathy

Dit ben ik zei

Hoi Wendy, ik heb een vraagje: een tijdje geleden had jij mij een link doorgegeven waar allemaal swaps staan (mensen die dit leuk vinden om te doen) maar ik kan hem niet meer vinden. Mag ik hem opnieuw van je? Dank je wel! groetjes kathy ps. wij gaan toch ook weer swappen?