donderdag 2 februari 2012

Zoek de verschillen...en uitslag giveaway!Het is gelukt,met al jullie tips heb ik inmiddels een perfect (nouja, ik ben tevreden) shirt gemaakt, en ook van de znok draakjes is inmiddels een shirt gemaakt, ik wacht alleen nog op een nieuwe tweelingnaald, de eerste was gebroken, om het draken shirt af te werken...
Ook vond ik tijdens het surfen naar leuke tricot nog een adresje met alle kleurtjes znok wolkjes tricot voor maar 6 euro per meter, woehoe! er gaan dus nog wat shirt en ook pyjama's volgen!

En dan nu de uitslag van de giveaway...ik vond het niet makkelijk om maar 1 ding te kiezen, want er zaten een paar goede ideeen bij, maar ik heb gekozen voor de tas van Van Katoen. (ook in het kader van mijn stofdieet, als je het niet gebruikt val je ook niet af...)

Zaanse Zolder en Pien noemden beiden deze tas, dus als jullie mij jullie adres willen mailen, komt er ergens in februari deze tas naar jullie toe!

6 opmerkingen:

Zaanse Zolder zei

Shirt is goed zo ! Ben ook benieuwd naar je draakjes shirt.
En heeeee zie ik daar nou mijn naam staan, ik bloos er van zeg, wat grappig ! Ik zal m'n adres naar je mailen.
Leuk !!! Syl

Zaanse Zolder zei

en hee zeg... waar oh waar dat wolkjes tricot.... mijn kinderen zijn daar te groot voor maar ik vind het zelf zo leuk !!

pien zei

Jiehoe!! Mijn adres heb je wel toch? En wat goed dat het shirt is gelukt! Ziet er super uit zo! Ik heb trouwens altijd ruzie met een tweelingnaald en ga resoluut voor de gestikte zigzag ;-) Liefs!

Piepow zei

Mooi shirt is het geworden! Enne, ik ben wel benieuwd waar je die wolkjestricot gevonden hebt, wil je dat met ons delen?

inie zei

ik ben heel benieuwd waar je die wolkjes tricot gevonden hebt zo goedkoop!
Laat maar weten!!
wil er ook wel!!!
supermooi!

inie zei

heb de goedkope tricot ook gevonden, maar heb gezien dat de samenstelling niet hetzelfde is. het ene is 95% katoen en 5% lycra, de goedkope versie is 98% katoen en 2% elasthan. Het is nu zo dat ik absoluut niks van stoffen ken, maar wie denkt er iets over te weten, mag mij altijd laten weten of dat even goed zou zijn!!
de site die ik gevonden heb is: http://www.megastoffen.nl/catalog/index.php