vrijdag 17 februari 2012

Een Award!



Van Felicie ontving ik deze Award. Mijn eerste!

De spelregels:
1.Add the award to your blog.
2.Thank the blogger(s) who gave it to you.
3.Mention 7 random things about yourself.
4.List the rules.
5.Award to 15 bloggers.
6.Inform each of the 15 by leaving a comment on their blog.



7 dingen over mezelf:

- Ik woon al sinds 2002 in Deventer, maar eigenlijk woon ik liever in Apeldoorn, waar ik ook vandaan kom, en waar mijn familie en vrienden ook wonen.

- Hoewel ik echt geen kinderen meer wil, vind ik het nu toch jammer dat ook bij Noor, het babytijdperk echt voorbij is. Het opruimen van spulletjes die ik echt niet meer ga gebruiken ( kruiken, flessenwarmer, baby-doptone) doe ik dan ook met gemengde gevoelens. Gelukkig is mijn beste vriendin nu voor het eerst zwanger, en kan ik lekker met haar mee(be)leven.

- Ik kan niet opruimen..ik ben een enorme sloddervos, en weet/zie vaak niet waar ik moet beginnen, het wordt er dan ook meestal niet beter op als ik ga opruimen.

- Naast naaien en quilten hou ik ook van haken, lezen en koken, hoewel ik in dat laatste steeds slechter word in plaats van beter...

- Ik ben ondanks mijn leeftijd nog steeds bang in het donker, en ik baal er onzettend van dat Cas ook heel bang is, en dat we hem niet kunnen overtuigen dat er echt niets is.

- Zuurkool zal ik echt nooit eten, en ik ben Coca Cola verslaafd, drink ik het een paar dagen niet, kan ik echt chagrijnig worden.

-Mama zijn is het moeilijkste en tegelijkertijd het meest dankbare wat ik ooit heb gedaan

De blogs die ik nomineer zijn:

1. Elisanna
2. Fieve
3. Oon
4. Emma en Mona
5. Missy N
6. Pien
7. Ingthings
8. Meisjesmama
9. Saharakids
10.zoemende bijtjes
11.SoFilles
12.Silly Old Suitcase
13.homemadebyNancy
14. zaanse zolder
15. Met hart en ziel van Sil

vrijdag 10 februari 2012

Shirts


Zoals beloofd nog even een fotootje van de twee shirts...ik heb bij het wolkjes shirt toch ook nog maar een pyjamabroek genaaid want het stond Cas een beetje pyjama-achtig..
Het draakjesshirt staat hem ook niet heel geweldig, maar misschien met een wit shirt eronder en een stoere broek is het wel leuk...
Ik naai gewoon vrolijk verder...

vrijdag 3 februari 2012

Leuke post!



Ik deed een swapje met Orange.
Van haar kreeg ik een pakketje met heerlijke matroeska papiertjes, envelopjes en stickertjes, en voor haar haakte ik een mini vlaggenlijntje...

donderdag 2 februari 2012

Zoek de verschillen...en uitslag giveaway!



Het is gelukt,met al jullie tips heb ik inmiddels een perfect (nouja, ik ben tevreden) shirt gemaakt, en ook van de znok draakjes is inmiddels een shirt gemaakt, ik wacht alleen nog op een nieuwe tweelingnaald, de eerste was gebroken, om het draken shirt af te werken...
Ook vond ik tijdens het surfen naar leuke tricot nog een adresje met alle kleurtjes znok wolkjes tricot voor maar 6 euro per meter, woehoe! er gaan dus nog wat shirt en ook pyjama's volgen!

En dan nu de uitslag van de giveaway...ik vond het niet makkelijk om maar 1 ding te kiezen, want er zaten een paar goede ideeen bij, maar ik heb gekozen voor de tas van Van Katoen. (ook in het kader van mijn stofdieet, als je het niet gebruikt val je ook niet af...)

Zaanse Zolder en Pien noemden beiden deze tas, dus als jullie mij jullie adres willen mailen, komt er ergens in februari deze tas naar jullie toe!