donderdag 7 juni 2012

Voor 2 zusjes

maakte ik deze rokjes en jurkjes. De jurkjes zijn een probeersel, ik was her en der op het web de zogenaamde "jattum" versie van deze jottum jurk tegengekomen en vond 'm zo leuk dat ik dat ook wilde proberen. Ik heb hiervoor een gewoon wit kinderhemd gekocht, de onderzoom verlengt met een strook witte katoen en daaraan de buitenjurk van ballonjurk abc 118 genaaid, voor degenen die het ook willen proberen.

12 opmerkingen:

BIEN MAAKT zei

Ach wat leuk zeg die jurkjes!!
Mooie stofjes zo!!

Lief en Mooi zei

Oh wat leuk! Ik heb lieve een Jattum dan een Jottum, die nl wel leuk maar enorm prijzig zijn...

pien zei

Mooi gedaan!

Dit ben ik zei

En ik ben nu de blije! bezitter van deze mooie rokjes en jurkjes voor Emma en Sofie. Wendy, wat zijn ze mooi en zo vrolijk. Ik ga er een mooie foto van maken als mijn dochters ze tegelijk aanhebben. Ik ga vanavond op mijn blog over jouw swap schrijven. liefs kathy

Dit ben ik zei

mijn swap voor jou is vandaag op de post gegaan.Nog 2 nachtjes slapen.

zomooizohip zei

He wat leuk! ik kom hier via het blog van Kathy. Leuk dat er nu veel meer op staat dan in de tijd dat ik ideeen zocht voor de kerstswap (het gehaakte uiltje). Helaas ben ik zelf nog niet zo ver met de naaimachine.De jurkjes die je maakte zijn werkelijk super!

Zilly zei

We hebben je gezocht-konden je niet vinden! Waar stond je? Het viel mij tegen -hadden een eind gereisd.hebben wel wat gave dingetjes gekocht.We waren na 2 uur klaar-helaas waren er géén winkels open.

zomooizohip zei

Bedankt voor je berichtje op mijn blog. Een swap klinkt leuk. Wil je mij een berichtje sturen via de link op mijn blog. Mailen gaat wat makkelijker.

Effie zei

Leuk dat je er was! Heb je nog leuke dingen gekocht?

Mama&CO zei

Hoi Sil, ik stond er niet, was te laat met aanmelden, maar ben wel even gaan kijken natuurlijk, tenslotte maar 5 minuten van huis!
Effie, was leuk om jou ook te zien, grappig he, bloggers ontmoeten. Ik heb bij van Ikke een paar t-shirtjes voor weinig gekocht om shirt-jurkjes van te maken en een setje applicaties, toen was mijn geld op. Hubby had mijn portemonnee meegenomen vanmorgen en ik ging er vanuit dat er in zat wat ik er zaterdag had ingedaan...Ik had Noor meegenomen en die had het ook wel gehad, dus niet meer gepind en teruggegaan.

fieve zei

Hey ja wat jammer!!!
En wij nog zoeken naar jouw kraampje!
Jammer dat het zo klein was, maar wel weer inspiratie opgedaan!!

Van mij, voor jou zei

Hoi hoi, vandaag nog geen postbode aan de deur geweest? Was ik even benieuwd naar. groetjes kathy